> Events

 

> Permanent

  • Ter bekendmaking van ons project verkopen wij het Wachter Tripel Bier, lees meer op...

 

> Actueel

 

Mei 2014

  • Op maandag 5 mei 2014 organiseert de belangenvereniging voor personen met een handicap "Onafhankelijk Leven" een protestmars onder de titel "Walk of Shame".

Zij protesteren vooral tegen:
- het feit dat er te weinig middelen zijn voor Persoonlijke Assistentiebudgetten, waardoor nogal wat mensen hun ondersteuning niet zelf in handen kunnen nemen.
- het feit dat er nogal wat mensen zijn die nog steeds van enige broodnodige zorg en ondersteuning verstoken blijven, om dezelfde budgettaire redenen.
Naast onze eigen verzuchtingen, vooral wat betreft fundamentele plaatstekorten voor zij die sowieso hun ondersteuning niet in eigen handen kunnen nemen, ijveren wij ook en steeds voor een zorg- en ondersteuningsgarantie op maat en met vrije keuze voor de persoon met een handicap.
Wij zullen dan ook met een delegatie van het Platform Werk Wachtlijsten Weg aanwezig zijn op deze manifestatie en achter onze eigen spandoek lopen "Werk Wachtlijsten Weg".
Het is al lang duidelijk dat wij met alle belangenverenigingen samen de handen in elkaar zullen moeten slaan om onze blinde politici uit hun dromen te doen ontwaken.
Via deze weg lanceren wij dan ook een warme oproep om indien mogelijk onze delegatie te versterken. Klik hier om online deel te nemen. De uitnodiging kan je hier bekijken.

Maart  2014

  • Op 14 Maart 2014 organiseerden wij Dag zonder zorg. Tocht der lege dozen. Verslag en Fotoreeks

Februari 2014

  • Op 25 Februari 2014 - Hoorzitting rond het ontwerp van decreet PVF in de Commissie Welzijn in het Vlaams Parlement, Voor PWWW spreekt Johan van Kersavond. Lees meer op...

 

> Archief

 

December 2013

  • Op 3 December 2013 persconferentie in het Vlaams Parlement.

September / Oktober 2013

  • Amendementen op de partijcongressen in voorbereiding van de verkiezingen in 2014.

Juli / Augustus 2013

  • Gesprekken met de partijvoorzitters van CD&V, Open VLD, NVA, SP.A en Groen.

Vanaf Maart 2013

Maart 2013

  • 17 Maart 2013 - Wachtbasis 2020 - Meer info klik hier.

December 2012

  • 11 December 2012 - Sprak Patricia Vandenameele ons toe op de Somival gespreksavond te Waregem over de schrijnende toestanden. Het verslag lees je hier.

> Historiek - Lees meer